Boxmeer - Arrestatie na steekincident

20 oktober 2018 13:13
Bron: Politie.nl

Een Poolse man raakte vrijdagavond 19 oktober gewond bij een steekincident in Boxmeer. Kort daarna hield de politie een verdachte man aan, ook van Poolse afkomst. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Rond half negen kwam via 112 een melding binnen dat een gewonde man aan de deur stond bij een woning aan de Heistraat in Boxmeer. Agenten gingen direct naar het doorgegeven adres en troffen in de woning een man met verwondingen aan. Het gaat om 37-jarige Poolse man. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Het lijkt erop dat hij het slachtoffer is geworden van een steekincident eerder die avond in een woning verderop in de Boxmeerse Heistraat. Dit na een onenigheid met een bekende van hem. Deze verdachte, een 30-jarige man met Poolse nationaliteit, werd rond 21.00 uur aangehouden in de woning waar het incident plaatsgevonden zou hebben.

Onderzoek
De specialisten van de forensische recherche deden uitvoerig onderzoek naar sporen die ons kunnen helpen bij het in beeld brengen van wat er is gebeurd en uiteraard hebben we in de buurt een onderzoek gedaan en mensen gevraagd of ze iets of gehoord of gezien hebben. Het onderzoek is in volle gang en de verdachte zit nog vast.