Dievengilde slaat vaker toe in Sint anthonis

Foto: Pixabay

19 juni 2020 08:00
Bron: 112 Sint anthonis

Gemiddeld wordt er elke drie uur ergens in Nederland ingebroken of een poging daartoe gedaan. In Sint anthonis is dit in de eerste vijf maanden van dit jaar 4 keer gebeurd, een stijging vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Het aantal woninginbraken en het aantal pogingen daartoe in Sint anthonis is dit jaar gestegen. In totaal werden er in de eerste vijf maanden van dit jaar door de politie 4 inbraken en inbraakpogingen geregistreerd in de Brabantse plaats. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er 2, zo blijkt uit data die door Alarmeringen.nl is verzameld.

Provincie Noord-Brabant noteerde een daling van 17,1 procent tot 1800. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog 2172. Bij de provincies gaat Zuid-Holland aan kop met 2661 inbraken of pogingen daartoe, gevolgd door Noord-Holland en Noord-Brabant met respectievelijk 2337 en 1800 stuks.

Benieuwd naar waar inbrekers dan vooral in Sint anthonis of juist in andere plaatsen toeslaan? Je kunt het eenvoudig per postcode bekijken via onderstaande kaart.

Bekijk alle beschikbare data, ook specifiek voor de plaats Sint anthonis en provincie Noord-Brabant, in het dossier Woninginbraken.