Breda - Man (21) loopt tegen ander aan en wordt gestoken

14 december 2018 16:13
Bron: Politie.nl

De politie doet onderzoek naar een steekincident van afgelopen nacht. Een 21-jarige man uit Breda werd op de Haagdijk door een andere man in zijn bovenlichaam gestoken. Hier ging een ruzie aan vooraf.

Zeeland-West-Brabant
Rond 01.30 uur zag een getuige dat twee mannen op straat ruzie met elkaar hadden. Hierop werd de meldkamer gebeld. Toen de agenten op de locatie waren, was alleen de 21-jarige man nog aanwezig naast enkele getuigen. De man bleek gewond te zijn aan zijn bovenlichaam. Hij verklaarde dat hij door een man in een scootmobiel gestoken zou zijn. Deze dader zou vervolgens weggereden zijn.
Onderzoek
Het slachtoffer werd voor medische verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis weer verlaten. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan. Hierbij werd duidelijk dat hij tegen de dader aanliep, waarna er een ruzie ontstond.
Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.