Breda - Brutale dief steelt tas uit auto

10 maart 2019 11:06
Bron: Politie.nl

Een 75-jarige vrouw is zaterdag 9 maart 2019 omstreeks 18.40 uur op de Dilleburgstraat nabij de kruising met de Laan van Rasseghem beroofd van haart tas. Een brutale dief trok het rechtervoorportier open en griste de tas van de bijrijdersstoel. De politie zoekt getuigen van de diefstal.

Zeeland-West-Brabant
Het slachtoffer had vrienden bezocht en liep naar haar auto die in de Laan van Rasseghem nabij de kruising met de Dillenburgstraat stond geparkeerd. Ze stapte in haar auto en plaatste haar handtas op de bijrijdersstoel. Ze zag dat kort daarna het bijrijdersportier geopend werd.  Ze dacht dat haar vriendin haar nog gedag wilde zeggen maar dat was niet zo. Ze zag dat een blanke man haar tas met daarin onder meer sleutels, medicijnen en haar portemonnee oppakte en daarmee wegrende in de richting van de van Gaverenlaan. Ze is de dader al claxonnerend nog achterna gereden maar raakte hem kwijt.
Het zou gaan om een blanke man met een tenger postuur. Hij droeg een grijze jas met capuchon. De politie van het team Markdal roept getuigen van deze beroving op om contact op te nemen via 0900-8844.