Breda - Vermoedelijke drugsdealers aangehouden

3 april 2019 11:58
Bron: Politie.nl

De politie heeft dinsdagmiddag 2 april op de woonboulevard in Breda twee vermoedelijke drugsdealers uit die woonplaats en een drugskoper uit Schiedam aangehouden. Bij de twee mannen van 44 en 26 jaar uit Breda zijn meerdere zogenoemde pony packs met hard drugs aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.

Landelijke Eenheid
Agenten van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen op de woonboulevard een auto parkeren met daarin een 39-jarige man uit Schiedam. De 44-jarige man uit Breda stapte bij hem in en verliet na ongeveer een minuut het voertuig. De Schiedammer werd door de agenten aangesproken, waarop hij bevestigde net drugs te hebben gekocht. Hierop is hij aangehouden en de drugs zijn in beslag genomen. Hierop is de auto met de twee inwoners van Breda staande gehouden en gecontroleerd. In de auto werden de pony packs met harddrugs aangetroffen.

 

Afgelopen donderdag 28 maart waren agenten ook getuige op de woonboulevard in Breda van een drugsoverdracht en hielden toen een 23-jarige man uit Breda aan. https://www.politie.nl/nieuws/2019/maart/29/11-vermoedelijke-drugsdealer-vlucht-en-wordt-aangehouden.html