Twee arrestaties voor openlijke geweldpleging in Breda

31 juli 2019 13:49
Bron: Politie.nl

Afgelopen nacht zijn omstreeks 03.40 uur op de Nassausingel twee mannen, een 25-jarige Bredanaar en een 20-jarige Prinsenbeker, aangehouden ter zake openlijke geweldpleging. Het duo zou een 21-jarige Roosendaler mishandeld hebben. Ook wordt onderzocht of zij zich aan aanranding hebben schuldig gemaakt.

Het slachtoffer verklaart dat hij met vrienden het concert in het Valkenberg bezocht had. Na afloop voegden zich nog twee voor hem onbekende jongemannen bij hen. Ze bezochten enkele cafés waarna ze richting hun auto liepen die geparkeerd stond op het Chasséveld. Daar stapten de twee mannen ook in de auto waarmee het vijftal naar Breda was gekomen. Daar ontstond ruzie over waarna aangever een duw kreeg en door beide mannen in het gezicht werd geslagen. Terwijl hij op de grond lag, werd hij ook nog door hen getrapt. De vechtersbazen liepen daarna richting de Koepel. Zij werden door de politie als verdachten  aangehouden. Het slachtoffer heeft diverse blauwe plekken en een bloedneus.  

 

Zeden

De (zeden)politie is ook bij het onderzoek betrokken omdat de twee vrouwen in het gezelschap aangifte hebben gedaan van aanranding. Zij zouden in het café door één of beide mannen onzedelijk betast zijn