Meisje overleden na geweldsincident in woning in Breda

Foto: politie.nl

19 augustus 2019 17:54
Bron: Politie.nl

In een woning aan de Bilderdijkstraat is vanmiddag een meisje (15) overleden aan de gevolgen van een geweldsincident. Elders in Breda is een jongen (16) door de politie aangehouden die als verdachte is aangemerkt. Het lijkt te gaan om een steekincident, dit zal echter door nader onderzoek bevestigd moeten worden.

De politie kreeg rond 14.15 uur een melding van een steekincident in een woning aan de Bilderdijkstraat. De politie en Ambulancedienst gingen ter plaatse. Ook landde een traumaheli. Zij troffen in de woning een zwaar gewond meisje aan. Er werd direct eerste hulp verleend en gereanimeerd. Het slachtoffer bleek te zijn overleden. De politie gaat  er vanuit dat het een 15-jarig meisje betreft die daar samen met haar moeder woonde.

 

Aanhouding

Vrijwel gelijktijdig werd elders in Breda een jongen aangehouden die betrokken lijkt te zijn bij het incident. De recherche stelt rondom de woning een (buurt) onderzoek in. Medewerkers van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek stellen in de woning een sporenonderzoek in om vast te stellen of het inderdaad om een steekpartij gaat.