Twee arrestaties tijdens rommelige horecadienst in Breda

6 oktober 2019 10:52
Bron: Politie.nl

Agenten belast met het horecatoezicht in het Bredase uitgaanscentrum hebben afgelopen nacht moeten optreden bij enkele opstootjes in de Visserstraat, Daar werd ook een 27-jarige Bredanaar aangehouden omdat hij meerdere malen een portier met de dood bedreigd had. Een 26-jarige man uit Halsteren werd eerder tijdens de horecadienst op de Prinsenkade al gearresteerd omdat hij een andere stapper zonder enige aanleiding mishandeld zou hebben.

Een agressieve 27-jarige man uit Breda werd omstreeks 03.40 uur op de Visserstraat  aangehouden omdat hij een portier van een horecazaak verbaal enkele keren bedreigd had met de dood. Hij dreigde de beveiliger en diens moeder kapot te maken. Dat gebeurde nadat hij vanwege wangedrag uit de bar was gezet. De horeca agenten waren op dat moment al in de Visserstraat om enkele opstootjes te beteugelen.

Mishandeling

Een 26-jarige man uit Halsteren werd omstreeks 00.25 uur op de Nieuwe Prinsenkade aangehouden omdat hij een 32-jarige man uit Dongen die aan het urineren was bij een zogenaamde ‘plaszuil’, zonder enige aanleiding tegen diens achterwerk zou hebben getrapt. Hij had bij een eerder incident, vanwege het verstoren van de openbare orde, al een 12 uurs verbod gekregen en was nog bezig om het centrum te verlaten.