Breda - Politie zoekt getuigen van diefstal en bedreiging

18 augustus 2016 13:17
Bron: Politie.nl

De politie doet onderzoek naar een diefstal. Daarbij werd het slachtoffer bedreigd en moest deze geld pinnen.

Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost
Het incident vond plaats op vrijdag 15 juli rond 13.45 uur. Het slachtoffer reed op de A58 in de richting van Breda/ Chaam. Op de vluchtstrook stond een grijze BMW met buitenlands kenteken geparkeerd. Een man die bij het voertuig stond gebaarde naar het slachtoffer. De man stopte bij de stilstaande auto en werd in het Engels door de bestuurder van het voertuig aangesproken. 
Pinnen
Hij vertelde dat hij zonder benzine stond en of hij hem naar een pinautomaat kon rijden. Het tweetal reed vervolgens naar een pinautomaat aan de Bisschopshoeve in Breda. Er werd vervolgens aan het slachtoffer gevraagd een geldbedrag te pinnen. Dat was rond 13.55 uur. Daarbij werd hij bedreigd. Vervolgens voegde zich een tweede man bij de dader en liepen vervolgens in onbekende richting weg.

 
Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Van de twee verdachten is een signalement bekend. Dader 1: circa 1.76 meter lang, licht getint, kalend, kort zwart haar. De man had een stoppelbaardje, normaal postuur en een rond gezicht. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek, donkerbruine puntschoenen en een blouse. Ook droeg hij een gouden armband en nog wat gouden sieraden. Dader 2: circa 1.70 meter lang, licht getint, zwart haar in een kuif met gel. Hij droeg een blauwe blouse met donkere stropdas en een donkere pantalon.
Contact
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.