Breda - Rechercheteam vraagt om camerabeelden

21 augustus 2016 17:16
Bron: Politie.nl

Het rechercheteam dat het schietincident aan de Haagweg onderzoekt vraagt ondernemers en particulieren om eventuele camerabeelden beschikbaar te stellen voor het opsporingsonderzoek. Het slachtoffer van het schietincident is buiten levensgevaar.

Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost
Op zaterdagavond 20 augustus 2016 werd rond 18.00 uur een 53-jarige man neergeschoten. Dat gebeurde op de openbare weg van de Haagweg in Breda. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Hij is ondertussen buiten levensgevaar. (Zie eerdere berichtgeving)
Camerabeelden
Uit het buurtonderzoek en verklaringen van getuigen maakt de politie op dat mogelijk een donkerkleurige personenauto bij het schietincident betrokken was. Het voertuig reed na het vuurwapengeweld weg vanuit de Haagweg en draaide de Rietmakterstraat in. Het recherche vraagt ondernemers en particulieren die beschikken over een of meer bewakingscamera’s, om hun camerabeelden te bekijken. Mocht daarop iets te zien zijn van het schietincident of de donkerkleurige personenauto, dan zou het team graag over de beelden de beschikking krijgen. Uiteraard met het doel de zaak op te lossen. U kunt desgewenst met het onderzoeksteam in contact komen via het telefoonnummer 0900-8844