Breda - Twee aanhoudingen voor mishandeling in het uitgaanscentrum

13 november 2016 12:24
Bron: Politie.nl

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben zondag 13 november 2016 omstreeks 02.15 uur een 18-jarige Bredanaar aangehouden omdat hij in een bar een 16-jarige plaatsgenoot zonder enige aanleiding op zijn neus zou hebben geslagen. Ook een 22-jarige man uit Etten-Leur werd gearresteerd, hij zou bij een ander incident een portier van een café hebben mishandeld.

Zeeland-West-Brabant
Het 16-jarige slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij zag dat in een café een meisje door een knul werd lastig gevallen. Hij wilde het meisje beschermen en ging er tussen staan. Hij werd vervolgens door die jongeman bovenop zijn neus geslagen. Hij voelde dat zijn neus heel veel pijn deed en dat er erg veel bloed uit kwam. Hierna zou de dader tegen hem geroepen hebben: “Ik heb je geslagen en wat wil je daar aan doen”. Een getuige bevestigde dat zij dit ook gehoord had. Hierop is de verdachte door de politie aangehouden.

 
Nog een aanhouding
Een 22-jarige man uit Etten-Leur werd afgelopen nacht bij een ander incident dat gelijktijdig plaats vond ook aangehouden ter zake mishandeling. Hij zou een 21-jarige portier tegen het hoofd hebben geslagen. Het slachtoffer doet aangifte. De politie bekijkt camerabeelden om de toedracht vast te stellen.