Breda - Automobilist laat aangereden fietsster op straat liggen

20 november 2016 15:24
Bron: Politie.nl

Een nog onbekende automobilist ging er vandoor, nadat hij betrokken was bij een verkeersongeval. Hij liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

Zeeland-West-Brabant
De aanrijding vond plaats op zondag 20 november 2016 om 04.45 uur bij de uitrit van de Barones parkeergarage aan de Nieuweweg. De auto kwam met een hoge snelheid uit de parkeergarage gereden, aldus getuigen. Er ontstond een aanrijding met een fietsster, die ten val kwam. De getuigen zagen de bestuurder omkijken waarna hij rechtsaf sloeg richting Haven, zonder zich te bekommeren om het slachtoffer en zijn identiteit kenbaar te maken. De automobilist pleegde daarmee een verkeersmisdrijf. 
Gewond
Het 18-jarige slachtoffer was bij de aanrijding gewond geraakt aan haar knie en ging per ambulance naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Volgens getuigen ging het om een donkerkleurige personenauto, vermoedelijk van het merk Renault, met een Nederlands kenteken, beginnend met de combinatie 58. De politie gaat de camerabeelden van de parkeergarage bekijken om de dader te kunnen achterhalen. De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat hij zichzelf alsnog meldt.