Breda - Gewapende overval op tankstation Breda

2 januari 2017 22:31
Bron: Politie.nl

Maandagavond omstreeks 20.50 uur is een BP tankstation aan de Heerbaan in Breda overvallen door een tot nu toe onbekende persoon met een mes.

Rond bovengenoemd tijdstip kwam een man de shop binnen en bedreigde een medewerker met, vermoedelijk, een mes. Door de overvaller werd een greep in de kassa gedaan. Er is niet bekend wat de buit exact was. De politie werd direct gebeld en startte een onderzoek.
Signalement
Er is een signalement van de dader bekend. Het betreft een man van ongeveer 20 jaar oud. Hij is 1.75 meter lang en heeft opvallend dikke wenkbrauwen. De man droeg een donkere trui met een capuchon en was in het bezit van een paarse tas.

Agenten zijn op dit moment in de buurt aan het zoeken naar de overvaller die vermoedelijk te voet is vertrokken in de richting van de Tilburgseweg. Ook is een hondengeleider opgeroepen en werd de politiehelikopter gewaarschuwd. Wanneer u ons kunt helpen met meer informatie, dan wordt u vriendelijk verzocht contact met ons op te nemen. Op dit moment is het onderzoek in volle gang en kunnen we niet meer informatie verschaffen.

Noord-Brabant Breda

  • aa2c46d17cd698a820704a3018b3c464