Breda - Veertien Bekeuringen bij politiecontroles

3 maart 2017 16:39
Bron: Politie.nl

Tijdens enkele politiecontroles op diverse wegen in en rond Breda werden donderdag 2 maart veertien processen-verbaal uitgeschreven.

Aanhangwagens

Tussen 14:00 tot 16:00 uur werden bij de milieustraat aan de Fuutweg in Klundert verschillende auto?s met aanhangwagen gecontroleerd. Daarbij bleek vooral technisch een en ander niet te kloppen: In drie gevallen was de hulpkoppeling niet juist aangebracht. De verlichting op één aanhangwagen werkte niet en er vielen vier processen-verbaal voor technische gebreken als kale banden en een kromme as. De betreffende aanhangwagens mogen pas de weg weer op als de gebreken gerepareerd zijn.

 

Snelheid

Van 16:15 tot 17:00 uur werd op snelheid gecontroleerd. Op de Stoofdijk in Klundert reden twee bestuurders te hard, waarbij er één een snelheid van 96 km/u haalde. Op de Nieuwveerweg in Prinsenbeek kregen drie bestuurders een proces-verbaal voor overschrijding van de maximum snelheid (hoogste snelheid 87 km/u)

 

In de vroege avond, tot 21.00 uur, werd er nog een fietsverlichting controle gehouden op de Oude Vest en de Markendaalseweg in Breda. Alle fietser hadden de verlichting op orde, maar wel viel er een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs op een snorfiets.

 

Noord-Brabant Breda

  • f4055db06b9e11cebf265a5438bc42eb