Breda - Politie houdt toezicht én controles

9 februari 2018 05:01
Bron: Politie.nl

Politiemensen belast met toezichttaken tijdens een voetbalwedstrijd hebben woensdagavond 7 februari tussen 16.00 uur en 23.00 uur naast hun toezichttaken diverse onderzoeken en controles gehouden.

Zeeland-West-Brabant
Zo verrichten ze onder andere een buurtonderzoek in de directe omgeving van de Plataanstraat. In die straat is in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 februari rond 03.30 uur een bejaarde man door drie nog onbekende mannen overvallen en mishandeld in zijn woning. De daders zouden er na de overval te voet vandoor zijn gegaan in de richting van de Dijklaan. De politie zoekt in deze zaak getuigen. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.
Verkeerscontroles
Verder hielden de agenten in de Dr. Struyckenstraat, in de wijken Heuvel en Tuinzigt en rondom het NAC-stadion verkeerscontroles. Daarbij schreven ze 32 bekeuringen uit voor onder andere rijden zonder rijbewijs, rijden zonder de autogordel te dragen, stilstaan bij een stopverbod en parkeren (bij parkeerverbod, voor uitrit en op trottoir). Eén weggebruiker maakte het erg bont: hij reed auto terwijl zijn rijbewijs ongeldig verklaard was, reed in een onverzekerde auto, droeg geen gordel en reed door rood licht. 
Persoonscontroles
Ook bezochten de politiemensen uit voorzorg diverse bij de politie bekendstaande locaties, denk aan de woningen van bekende woninginbrekers en plekken waar sprake zou zijn van drugsoverlast of overlast door verslaafden. Daar werd verder niets waargenomen.