Cuijk - Onderzoek in pand naar vermist echtpaar

5 oktober 2016 15:01
Bron: Politie.nl

De politie is sinds maandag 3 oktober in en rond een pand aan de Haagsestraat in Cuijk bezig met een uitgebreid onderzoek. Dat onderzoek houdt verband met de vermissing van het echtpaar Kelders, dat sinds september 1989 vermist wordt.

Het echtpaar woonde destijds op het perceel dat nu doorzocht wordt. De politie maakt bij het onderzoek gebruik van speciale apparatuur. Ook vinden er graafwerkzaamheden plaats.
Eerder onderzoek
Het onderzoek naar de vermissing van het echtpaar leverde in 1989 geen resultaat op. Er is sinds september 1989 geen enkel levensteken meer vernomen van het tweetal. Onlangs werd het dossier van deze vermissing door het Cold Case Team van de politie Oost-Brabant opnieuw tegen het licht gehouden. Daaruit kwamen aanwijzingen naar voren dat er bij deze vermissing mogelijk sprake is van een misdrijf en dat de lichamen van het echtpaar mogelijk op het terrein verborgen zijn.
Volop bezig
Het onderzoek is op dit moment nog volop gaande. De politie gaat daarbij uiterst zorgvuldig te werk en houdt er rekening mee dat de werkzaamheden nog een groot deel van de week in beslag gaan nemen. Om het onderzoek niet te frustreren kunnen we op dit moment niet ingaan op details in de zaak.

Noord-Brabant Brabant-Noord Cuijk

  • 7ddcc7f74f3c884b64e5efae0fb54b25