Cuijk - Sectie op dode baby Cuijk

10 november 2016 11:21
Bron: Politie.nl

De politie laat sectie doen op de baby die dinsdagavond overleed in een woning aan de Parallelweg om de doodsoorzaak vast te stellen.

Omdat het onderzoek zoals het tot nu toe werd uitgevoerd geen uitsluitsel heeft gegeven over de doodsoorzaak van het kind, zal sectie op het lichaampje worden gedaan. Genoemd onderzoek bestond onder andere uit forensisch sporenonderzoek en het horen van mogelijke getuigen en mensen uit de sociale omgeving van de moeder. Aan de hand van de doodsoorzaak wordt bepaald of sprake zou kunnen zijn van een misdrijf en verder strafrechtelijk onderzoek nodig is.
Onderzoek
Vanaf het begin van de dinsdagavond onderzoekt de politie de dood van de baby, die overleed terwijl hulpdiensten in de woning waren voor een medische hulpverlening aan de moeder. Reanimatie van het kindje mocht niet meer baten. De moeder werd vervoerd naar een ziekenhuis waar ze voor verdere behandeling werd opgenomen. Omdat er onduidelijkheid was over de doodsoorzaak van de baby werd besloten hier onderzoek naar te doen.

Noord-Brabant Brabant-Noord Cuijk

  • 89cab3dc21ccc41468ad3293de5e3181