Deurne - Poging overval Jumbo

27 februari 2019 11:49
Bron: Politie.nl

Dinsdagavond werden de medewerkers van de supermarkt aan de Stationsstraat in Deurne opgeschrikt door een overvaller met een mes. De man heeft niets buit gemaakt. De recherche is een onderzoek begonnen en zoekt getuigen.

Rond 21.15 uur liep een man de winkel binnen. Hij liep direct naar een caissière en pakte haar bij haar arm vast en richtte een mes op haar. De medewerkster gaf zich niet zomaar gewonnen en duwde de overvaller weg. Het leek erop dat de dader hiervan schrok en rende hierop de winkel uit. Hij vluchtte weg in de richting van de Expert. Mogelijk heeft iemand hem in deze omgeving zien lopen. Of heeft iemand de man voorafgaand aan de poging overval gezien. Laat het ons weten!
Signalement
Het gaat om een blanke man, tussen de 25 en 30 jaar met een stoppelbaardje. Hij heeft een mager tot normaal postuur en is rond de 1.60/1.70m lang. Hij droeg een zwarte trui met capuchon met daarover een groene, dunne zomerjas.
Wie weet meer?
In de omgeving is uitvoering uitgekeken naar de dader, maar van hem ontbreekt ieder spoor. Camera’s in de winkel hebben de overvaller goed op beeld gezet. Deze zullen zo snel mogelijk worden gedeeld voor een herkenning. Wie weet meer? Wie heeft de dader gezien? Wie weet wie de man is? Alle informatie is welkom op 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Je kunt uiteraard ook gebruikmaken van onderstaand tipformulier.