Deurne - Vier mannen aangehouden bij hennepknipperij

1 september 2016 19:06
Bron: Politie.nl

De politie hield donderdagmiddag rond 12.30 uur vier mannen uit Best, Son en Deurne aan in de bossen en weilanden nabij de Beukenstraat. De politie was daar ter plaatse vanwege een onderzoek naar een mogelijke hennepkwekerij en een hennepknipperij.

De politie had eerder informatie gekregen dat op een locatie aan de Beukenstraat een kwekerij en een knipperij zouden zitten. Na verder onderzoek werd maandag een bezoek gebracht aan deze woning. De politie trof inderdaad een kwekerij aan. Plots zagen agenten vier mannen vluchten uit een schuurtje achter de woning. Eén van hen werd direct in de kraag gevat. De andere drie vluchtten de weilanden en bossen in waar ze alsnog werden aangehouden. In het schuurtje bleek een hennepknipperij te zitten waar het viertal vermoedelijk aan het werk was. Ook werd er nog een kleinere kwekerij gevonden. In totaal werden zo’n 400 hennepplanten in beslag genomen. Deze zullen worden vernietigd. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.
Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!
Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
De aanwezigheid van hennepgeur, onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting, een constant zoemend of ronkend geluid en of beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan kunnen wijzen op een hennepkwekerij. Lees meer hierover op www.politie.nl.

Noord-Brabant Brabant-Zuidoost Deurne

  • 6191a11a50eca0a9d5791c7611b0babd