Huijbergen / Wouwse Plantage / Dinteloord - Meerdere aanrijdingen met gewonden

31 maart 2019 11:04
Bron: Politie.nl

De politie heeft zaterdag bemoeienis gehad met diverse aanrijdingen met letsel:

In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 maart 2019 kort na middernacht is een 20-jarige man uit Huijbergen op de rotonde van de Abdijlaan en de Westerstraat in Huijbergen met zijn auto tegen een straatlantaarn gereden. De paal bleek compleet uit de grond te zijn gereden. De man raakte door de aanrijding gewond en is voor controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is bloed van hem afgenomen om vast te stellen of hij onder invloed van alcohol was. 

Een 34-jarige automobilist uit Steenbergen is zaterdagochtend 30 maart 2019 rond 09.30 uur op de Plantagebaan in Wouwse Plantage met zijn auto over de kop geslagen en op zijn dak in een weiland tot stilstand gekomen. Brandweerlieden die meededen aan brandweerwedstrijden in Putte waren snel ter plaatse en hadden een ruit ingetikt waardoor de bestuurder uit de auto kon kruipen. De man is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Omdat de man naar alcohol rook, is ook bij hem in een ziekenhuis bloed afgenomen. 

Een 53-jarige vrouw uit Steenbergen is zaterdagochtend 30 maart 2019 rond 08.00 uur gewond geraakt toen zij op de De Ruyterstraat in Dinteloord werd aangereden door een 20-jarige automobilist uit Kruisland. De man had een bestelling afgegeven bij een woonzorgcentrum en reed achteruit, toen hij plots iets hoorde en voelde. Toen hij weer vooruit reed, bleek er een vrouw op de grond te liggen. Vermoedelijk is hij over de vrouw gereden Ze is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De man heeft bij de politie een verklaring afgelegd.