Den Haag - Overvallen op supermarkten Den Haag Zuid in Team West

16 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Vanavond wordt in de uitzending van Team West aandacht gevraagd voor twee gewapende overvallen op buurtsupermarkten in Den Haag Zuid. Op zondag 25 maart overvallen twee jonge mannen een supermarkt aan de Bouwlustlaan in Den Haag. Eind februari vond een soortgelijke overval plaats op een supermarkt in de Holtenstraat in Den Haag. In beide gevallen werden de overvallers door de winkelmedewerkers weggejaagd. De verdachten zijn te zien op bewakingsbeelden.

Verder komen de volgende zaken in de uitzending van Team West aan bod:

Diefstal kleding Hoogstraat | Den Haag
Op woensdagmiddag 14 maart neemt een man uit een kledingwinkel in de Hoogstraat in Den Haag voor een groot bedrag aan kleding weg. Er worden camerabeelden van de verdachte getoond.

Tanken zonder te betalen Zoetermeerse Rijweg  | Den Haag
Op zondagmiddag 19 februari tankt de bijrijder van een Volkswagen Golf bij een tankstation aan de Zoetermeerse Rijweg zonder te betalen. Deze Volkswagen was voorzien van gestolen kentekenplaten. De platen waren de nacht ervoor gestolen vanaf een geparkeerde Volkswagen Golf op de Akkerdreef in Zoetermeer. Er worden camerabeelden getoond van het tanken.

Mishandeling na verkeersruzie Fruitweg | Den Haag
Op maandagmiddag 16 april mishandelt een man meerdere mensen nadat hij met zijn fiets betrokken is geraakt bij een verkeersincident. De man slaat onder andere een bestuurster van een auto en een filmende omstander op het hoofd. Er worden camerabeelden getoond van de dader.

Herkenning sieraden gevraagd  | Den Haag
Op woensdag 18 januari treft de districtsrecherche Den Haag West in een woning in Den Haag een hoeveelheid sieraden aan die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Men is op zoek naar de rechtmatige eigenaren en er worden foto’s getoond van de sieraden.

Tips via de Whatsapp tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de Whatsapp tiplijn: 06-17214856.