Eindhoven - Gezocht - Overval Kruidvat Nederlandplein

5 juli 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Wie herkent de jongeman op de foto? Hij wordt verdacht van het plegen van een overval op 't Kruidvat aan het Nederlandplein in Eindhoven.

Op dinsdag 15 mei om 17.45 uur lopen er twee jongens ’t Kruidvat aan het Nederlandplein in Eindhoven binnen. Eén van de twee heeft een mes en schreeuwt dat ze geld willen. De  tweede overvaller draagt een zogenaamd ‘anonymous’ masker en heeft een tas bij zich. De medewerkster wordt gedwongen om de kassa te openen en het geld uit de lade in de tas te doen. Als er een tweede medewerkster richting kassa komt, vluchten de twee de winkel uit.

Uit onderzoek is gebleken dat er buiten de winkel nog een derde jongen stond, die bij de overvallers hoorde. Hij heeft zich inmiddels gemeld bij de politie. We weten ook wie de jongen met het mes is, die het geld eiste, hem hebben we onherkenbaar gemaakt op de foto, maar we zijn nog op zoek naar verdachte nummer twee op de beelden. Herkent u hem? Laat het ons weten. 

Uit camerabeelden is gebleken dat de vermoedelijke daders al ruim voor de overval samen in het winkelcentrum waren. Misschien heeft u ze gezien.
We hopen dat iemand de verdachte (her)kent. Dus de jongen met het ‘anonymous’ masker. Let ook op zijn kleding, misschien zegt het u iets.

Of mischien zegt de combinatie van het drietal u iets en heeft u ze eerder al in het winkelcentrum samen gezien. Laat het ons weten als u een vermoeden heeft.

Tippen kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. 
We weten wie de jongen met het mes is. De identiteit van de derde jongen, die buiten de winkel stond en bij de twee overvallers hoorde, is inmiddels ook bekend. Hij heeft zich vandaag gemeld bij de politie.
We zijn nog op zoek naar de tweede verdachte op de foto. Hij droeg het ‘anonymous’ masker en pleegde samen met de jongen met het mes de overval. Wie herkent hem?
2018093652
Tue May 15 17:45:00 CEST 2018
Eindhoven

gezocht