Eindhoven - Onderzoek naar mogelijk schietincident

25 juli 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Dinsdagmiddag rond 13.45 uur kregen wij de melding dat in de tuin van een woning aan de Insulindelaan geschoten was. De twee daders gingen er op een scooter vandoor. Wij zijn direct een onderzoek gestart. Er raakte niemand gewond.

De slachtoffers, die in hun tuin zaten, werden geconfronteerd met twee donker geklede personen met  vermoedelijk een vuurwapen.  Ze droegen helmen op hun hoofd, Wat er op dat moment precies is gebeurd is vooralsnog niet helemaal duidelijk en maakt deel uit van ons onderzoek. De twee personen gingen er vandoor op een zwarte scooter met een rood accent. Ze reden weg in de richting van de Celebesstraat.
Start onderzoek
Nadat onze collega’s de eerste opvang van de bewoners hadden gedaan, hebben ze de woning afgezet voor onderzoek. De geschrokken slachtoffers werden overgebracht naar het politiebureau, waar ze uitgebreid hun verhaal deden. Wij zijn een onderzoek gestart en horen graag zoveel mogelijk informatie over de achtergrond van dit incident. Bij de woning deden we sporenonderzoek en we verspreidden een Burgernetbericht in de zoektocht naar getuigen.
Getuigen
Iedereen die iets gezien of gehoord heeft in de omgeving van de woning aan de Insulindelaan op dinsdagmiddag 24 juli rond 13.45 uur, vragen we met klem om ons te bellen. Maar ook mensen met informatie over de mogelijke achtergrond vragen we contact op te nemen. Dat kan via het politienummer 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000 (Melk Misdaad Anoniem).