Eindhoven - Jongen (16) slachtoffer van straatroof

4 augustus 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Een 16-jarige jongen uit Eindhoven is vrijdagmorgen rond 01.00 uur het slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde aan de Pasteurlaan in Eindhoven. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste vanaf de Roostenlaan de Pasteurlaan in toen er plots een scooter met daarop drie mannen naast hem kwam rijden. Onder bedreiging van een vuurwapen werd bij het slachtoffer zijn telefoon uit zijn handen gegrist. Daarna gingen de verdachten er vandoor op een donkerkleurige scooter richting de Mathijslaan.
Signalementen
De dader die achterop de scooter zat had een licht getinte huidskleur en was stevig van postuur. Hij droeg een lichtblauw sportjasje en een petje. Onder zijn petje had hij opgeschoren haar. De dader die in het midden op de scooter zat had een smal gezicht en zwart haar. Hij was in het donker gekleed. Van de bestuurder is geen signalement bekend.
Wie weet meer?
De politie komt graag in contact met mensen die meer weten. Heeft u, in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.00 uur, een donkere scooter met daarop drie mannen waarvan een met een lichtblauw sportjack en een petje zien rijden, of heeft u een idee wie deze daders zouden kunnen zijn? Bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000.