Eindhoven - Man omgekomen bij schietincident

9 september 2018 01:02
Bron: Politie.nl

Bij een schietincident in de Sionstraat kwam zaterdagavond 8 september rond 20.00 uur een man om het leven.

Toegesnelde hulpdiensten troffen de man aan in een auto, maar konden niets meer voor hem betekenen. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Op dit moment is het van belang dat we de identiteit van het slachtoffer vaststellen en zijn familie in kennis stellen.
Signalement
Na het schietincident is de mogelijke dader de straat uit gevlucht. Al snel werd een signalement bekend. Het zou gaan om een man met een Turk/ Marokkaans uiterlijk, tussen de 50-53 jaar oud met zwart/grijs haar en een snor. Hij is ongeveer 1.65 -1.70 cm lang en heeft een gezet postuur. Tijdens het vluchten zou hij een tas bij zich hebben met daarop een opdruk.
Onderzoek
We zijn volop bezig met het onderzoek. Het is belangrijk dat we duidelijk krijgen wat er zich heeft afgespeeld. Op dit moment zijn specialisten van forensisch onderzoek bezig met sporenonderzoek. Dit onderzoek neemt veel tijd in beslag en kan nog enkele uren duren. Er wordt zeer nauwkeurig gezocht naar sporen en aanwijzingen. Ieder detail is hierbij van belang.
Team Grootschalige Opsporing (TGO)
Er is direct een TGO opgestart. Onder leiding van een officier van justitie onderzoekt dit rechercheteam de toedracht rond de dood van de man. Naast het onderzoeken van de omstandigheden waaronder de man om het leven kwam, kijken we ook naar zijn achtergronden en naar een mogelijk motief. Uiteraard wordt op dit moment een buurtonderzoek in de wijk gehouden. We zijn met diverse mensen in gesprek.
Wie weet meer?
Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die van belang kan zijn? Meld dit direct. Alle informatie is welkom op 0900-8844. Weet u meer, maar blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl

Noord-Brabant Eindhoven

Schietpartij
  • 230db96a843f2208a617aa0693249301