Eindhoven - Man beschoten, getuigen gezocht

31 december 2018 11:58
Bron: Politie.nl

De recherche in Eindhoven is een onderzoek begonnen naar een schietincident waarbij een 29-jarige man zonder vast woonadres gewond raakte. Hij meldde zich rond 2.00 uur in het ziekenhuis in Tilburg met onder meer een schotwond aan zijn been.

De man zegt dat hij vannacht in de omgeving van de Grote Berg in Eindhoven is beschoten. Mogelijk ging daar een ruzie aan vooraf. Vrijdagochtend is op en rond de Grote Berg verder onderzoek gedaan, maar er zijn geen sporen gevonden die wijzen op een schietincident. In de directe omgeving van de Grote Berg worden ook nog camerabeelden bekeken. Mogelijk dat daar iets op te zien is. Het slachtoffer had nog meer verwondingen die wijzen op een mogelijke mishandeling, maar ook daarover is nog geen duidelijkheid. In het ziekenhuis wordt nog uitgebreid gesproken met de gewonde man, een bekende van de politie. Een vriendin van de man zou heb hebben afgezet bij het ziekenhuis. Ook met haar wordt nog uitgebreid gesproken.
Wie weet meer?
Omdat er nog veel onduidelijkheid is over wat er precies is gebeurd, komt de recherche graag met iedereen in contact die meer weet. Heb je iets gezien of gehoord of ken je de dader of daders? Bel met 0900-8844 of deel je informatie anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Je kunt ook gebruikmaken van onderstaand tipformulier.