Eindhoven - Man gewond bij beroving, wie weet meer?

6 maart 2019 12:38
Bron: Politie.nl

De recherche in Eindhoven zoekt getuigen van een gewelddadige beroving, die afgelopen weekend plaatsvond in die plaats. In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 maart werden er rake klappen uitgedeeld aan een 34-jarige Eindhovenaar.

De man kwam rond 0.45 uur met zijn auto aan bij een flatgebouw aan de Kapitein Pulverstraat. Toen hij uitstapte en richting de flat liep, werd hij plots belaagd door twee onbekende, donker geklede mannen met bivakmutsen. De man werd geslagen, maar onbekend is waarmee. Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en toen hij weer bijkwam bleek dat hij behoorlijk gewond was geraakt. Hij had kneuzingen over zijn hele lichaam en meerdere verwondingen aan zijn gezicht en hoofd, waaraan hij in het ziekenhuis is behandeld. Verder bleek de man beroofd te zijn van sieraden.
Wie weet meer?
De recherche is een onderzoek begonnen naar de achtergronden van de straatroof en is op zoek naar getuigen. Iedereen met meer informatie wordt met klem opgeroepen om de politie te bellen op 0900-8844 of door gebruik te maken van onderstaand tipformulier. Anoniem informatie delen kan ook: 0800-7000.