Eindhoven - Explosief ontploft in voortuin

15 maart 2019 14:00
Bron: Politie.nl

In een voortuin van een woning in de Eindhovense wijk Tongelre ontplofte vrijdagochtend 15 maart een explosief. De politie startte een onderzoek en zoekt getuigen.

Bij de meldkamer kwam vrijdagochtend net na 2.00 uur de melding binnen dat in de voortuin van een woning aan de Zilvermeeuwlaan iets ontploft was. De agenten zagen dat een aantal ramen aan de voorkant van het pand beschadigd was. De bewoners waren thuis. Gelukkig raakte niemand gewond.

Getuigen
De forensische recherche zocht diezelfde ochtend naar achtergebleven sporen van het explosief en eventuele andere details die het onderzoek kunnen helpen. We benaderen mensen in de buurt om te kijken of zij iets gehoord of gezien hebben en met de vraag of er mogelijk beelden van bewakingscamera’s zijn. Mocht jij iets gezien of gehoord hebben dat met dit incident te maken heeft of misschien beeldmateriaal hebben dat de recherche kan helpen, dan horen we dat graag. Bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Online tippen kan ook via onderstaand tipformulier op onze website.

Noord-Brabant Brabant-Zuidoost Eindhoven

  • 930c1cd2ced350a92fc76daec6f9a81d