Politie zoekt getuigen bij onderzoek naar dode man in Eindhoven

Foto: politie.nl

26 mei 2019 13:56
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen in verband met een dode man die zondagmorgen 26 mei werd aangetroffen aan de Tongelresestraat in Eindhoven.

Rond 7.30 uur kreeg de politie een melding van een buurtbewoner. Bij een aantal garageboxen aan de achterzijde van de woningen zou een man tussen een aantal auto’s liggen. Eenmaal ter plaatse bleek de man overleden. De omstandigheden ter plaatse waren dusdanig dat de politie een misdrijf niet uit kan sluiten. Daarop is direct een groot onderzoek opgestart.

Onderzoek

Daarbij werden door de technische recherche sporen veilig gesteld en een schouwarts heeft naar het lichaam gekeken. Ook is er een buurtonderzoek gedaan en gekeken of er mogelijk camerabeelden beschikbaar zijn die ons kunnen helpen bij het onderzoek. Het onderzoek heeft nog niet uitgewezen of er daadwerkelijk sprake is van een misdrijf. Daarvoor wordt in de loop van de zondag en maandag verder onderzoek gedaan aan het lichaam. Ook de identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Getuigen

De politie is nog op zoek naar mogelijke getuigen of mensen die op een andere manier iets weten dat er mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl).