Brandstichting; we kunnen uw hulp nog steeds gebruiken! in Eindhoven

Foto: politie.nl

27 mei 2019 13:40
Bron: Politie.nl

We zijn nog steeds op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen over de brandstichting van zondagochtend 26 mei bij het politiebureau aan de Mathildelaan. Gisteren werd de foto verspreid van de man die de molotovcocktail tegen de ingang van het politiebureau gooide. Tot nu toe is er 1 tip bij de politie binnen gekomen. Het onderzoek is nog in volle gang. Weet u meer? Help ons dan bij het onderzoek en neem contact met ons op.

Kijk nog eens goed naar de afbeelding van de dader. Mogelijk zegt de combinatie van de kleding en de fiets u iets? We weten dat de man vlak voor de brand uit de richting van het PSV stadion/ Vonderweg fietste richting het politiebureau. Na het incident vluchtte de man richting Neckerspoel / Veldmaarschalk Montgomerylaan. Mogelijk heeft u hem daar zien fietsen? We komen dit graag te weten.

Uiteraard nemen we deze zaak hoog op en wordt er uitgebreid onderzoek gedaan. Heeft u belangrijke informatie voor ons, dan horen we dat graag. Neem contact met ons op via 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000 of vul onderstaand tipformulier in.