Aanhoudingen voor mishandeling in 's-Hertogenbosch

Foto: politie.nl

29 augustus 2019 16:20
Bron: Politie.nl

De politie heeft donderdag drie mannen aangehouden. Zij worden verdacht van de mishandeling van een bewoner van de Ockeghemstraat in Eindhoven.

Op donderdagmorgen 29 augustus kwam rond 7.00 uur een melding binnen dat op de Ockeghemstraat een bewoner bij zijn huis was mishandeld door drie jongens. De man zou zijn geslagen met een helm en een stuk hout. Door een spijker in het hout had hij een flinke wond aan zijn hand opgelopen. De drie mannen waren er na de mishandeling vandoor gegaan op een scooter.

Aanhoudingen

Collega’s zijn daarop ter plaatse gegaan en hebben direct een onderzoek opgestart. Daarbij werd al vrij snel duidelijk dat het slachtoffer en de vermoedelijke daders een al langer lopend conflict hebben. Dat was vandaag geëscaleerd. Aan de hand van verklaringen kon de politie de drie verdachten al snel opsporen. Het gaat om een 20- en een 22-jarige man uit Waalre. Zij zijn broers van elkaar. De derde verdachte is een 23-jarige man uit Eindhoven. De politie doet nog verder onderzoek om een duidelijk beeld te krijgen van de exacte toedracht van het incident.