Politie zoekt getuigen van schietincident in Eindhoven

Foto: politie.nl

25 oktober 2019 16:18
Bron: Politie.nl

We zoeken getuigen van een schietincident op de Delibesweg op donderdag 24 oktober. Daar werd een woning diverse malen beschoten.

Bewoners van de Delibesweg werden rond middernacht opgeschrikt door een serie knallen. Al snel bleek dat een woning in de straat diverse keren was beschoten. Gelukkig was op het moment van schieten niemand in de woning en er raakte dus ook niemand gewond.
De gealarmeerde politie startte direct een groot onderzoek. Daarbij is technisch sporenonderzoek gedaan in en rond de woning, er wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn en diverse getuigen zijn gehoord.

Scooter

Uit het onderzoek kwam al snel het beeld naar voren dat er waarschijnlijk geschoten is vanaf een scooter voor de woning. Niet helemaal duidelijk is of er één of twee mannen op de scooter zaten. Het beeld is wel helder wat betreft de kleding: zwarte helm en kleding. De scooter ging er na de schoten direct vandoor, vermoedelijk in de richting van Veldhoven.

Getuigen

We zijn nog steeds op zoek naar andere getuigen. Mensen die het incident gezien hebben of iets anders weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Uiteraard kan het ook zo zijn dat mensen de scooter met daarop één of twee mannen rond middernacht hebben zien rijden. Ook met hen komen we graag in contact. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.