Man overvallen in eigen woning in Eindhoven

Foto: politie.nl

2 november 2019 11:02
Bron: Politie.nl

Vrijdagavond rond tien uur werd de bewoner van een huis aan de Orchideeënstraat door een bewapende dader overvallen. De overvaller ging er onder andere met sieraden vandoor en wij zijn naar hem op zoek.

Volgens verklaring van het slachtoffer werd er rond tien uur aangebeld en opende hij de deur. Hij werd direct geconfronteerd met een gemaskerde man met een vuurwapen, die verder naar binnen drong. Onder bedreiging van dat wapen werd de bewoner gedwongen om onder andere sieraden af te geven. De overvaller ging er daarna weer vandoor en vluchtte, waarschijnlijk te voet, de wijk in. Wij zijn  meteen een onderzoek gestart en deden onder andere buurtonderzoek.

Signalement

De dader was een man die donker gekleed was. Hij droeg een wit masker en sprak volgens het slachtoffer met een Arabische tongval. Hij had een rugzak bij zich. Mensen die mogelijk iets hebben gezien in de Orchideeënstraat of de omgeving vragen we contact met ons op te nemen. Mensen die in die straat of de omgeving wonen en in het bezit zijn van bewakingscamera’s, roepen we op om de beelden eens goed te bekijken. Mogelijk hebt u de dader op beeld! Bel de districtsrecherche in Den Bosch met uw informatie via het landelijk politienummer 0900-8844 of deel uw tips anoniem via de M-lijn, 0800-7000.