Eindhoven - Getuige gezocht in onderzoek dodelijke aanrijding

20 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

In verband met het onderzoek naar een dodelijke aanrijding in het centrum van Eindhoven op 5 januari van dit jaar, willen wij in contact komen met voor ons mogelijk belangrijke getuigen. Het slachtoffer raakte destijds ernstig gewond bij de aanrijding en overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Een 58-jarige fietsster uit Eindhoven werd op vrijdagavond 5 januari rond 18.30 uur op de kruising van de Wal met de Bilderdijklaan en de P. Czn. Hooftlaan geschept door een auto toen ze de weg overstak bij een fietsersoversteekplaats. De vrouw raakte zwaargewond en is later overleden. De 41-jarige Eindhovense bestuurder van de auto werd ter plaatse aangehouden. Hij is na uitgebreid verhoor in vrijheid gesteld. Hij nog is wel nog verdachte in het onderzoek.
Bestuurder FIAT 500
Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar voor ons belangrijke getuigen. Wij hebben via camerabeelden helder gekregen dat die bewuste avond over de Wal drie auto’s reden kort voor het moment van de aanrijding. Twee donkerkleurige auto’s en daar achteraan een witte Fiat 500. Eén van de twee donkerkleurige auto’s is het voertuig dat betrokken was bij de aanrijding. Met de bestuurder van de andere donkerkleurige auto willen we graag in contact komen. In het bijzonder zijn we op zoek naar de bestuurder van de witte Fiat 500. Deze zou na de aanrijding gestopt zijn en met de 41-jarige Eindhovenaar gesproken hebben. Wij willen heel graag met de bestuurder van de witte Fiat spreken en uiteraard ook met de andere automobilist in de donkerkleurige wagen. Herken je jezelf in deze oproep of weet je wie deze bestuurders zijn? Laat het ons weten. Bel 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijf je liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.