Eindhoven - Gezocht - Zware mishandeling

23 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

In verband met een zeer ernstige mishandeling op het Stratumseind op zaterdagochtend 20 januari zijn wij op zoek naar getuigen van dit incident. Heb je iets gezien of gehoord of heb je beeldmateriaal hiervan? Deel het met ons.

Het Stratumseind in Eindhoven, de uitgaansstraat van de stad. Elk weekend druk met mensen die komen voor een gezellige stapavond. Jammer genoeg gaat het ook wel eens mis. Heel erg mis. Een gebroken jukbeen, kaakbeen en oogkas. Zeven breuken hield een 25-jarige jongen over aan een zware mishandeling. Hij was op stap met vrienden toen een groepje van 3 of 4 mannen en enkele vrouwen voorbijliep. Eén van de mannen was groot en gezet. Ineens werd de jongen keihard geslagen. 
Ben jij degene die de klap uitdeelde? Liep jij in dat groepje? Was je erbij, ben je betrokken? Blijf niet met je informatie lopen, maar meld jezelf! 

De politie wil ook graag iedereen spreken die iets gezien heeft. Heb jij met je telefoon gefilmd? Weet je iets dat kan helpen de dader te vinden? Bel dan: 0800-6070.
2018013498
Sat Jan 20 04:25:00 CET 2018
Eindhoven

gezocht