Eindhoven - Onderzoek naar overval Avia Tankstation

15 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Dinsdagavond werd het tankstation aan de Joris Minnestraat overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Even na 20.00 uur kwam er een gemaskerde man binnengelopen. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en wist een geldbedrag uit de kassa buit te maken. Vervolgens verliet de dader het tankstation en vluchtte weg in onbekende richting. De politie is een onderzoek gestart naar deze overval. Er is inmiddels een buurtonderzoek gedaan en met diverse mensen uit de buurt gesproken. Daarnaast zijn we natuurlijk op zoek naar mogelijk bruikbare camerabeelden.
Signalement dader
De dader is ongeveer 20 jaar oud, donker getint en had donkere ogen. Hij heeft een slank postuur en was gekleed in sportkleding met daaronder sportschoenen. Zijn gezicht was bedekt met een masker.
Wie weet meer?
Mogelijk is de dader iemand opgevallen.  Of misschien heeft iemand de dader al voor de overal rond zien lopen. Als u iets heeft gezien of een idee heeft wie deze dader zou kunnen zijn, bel dan met de politie via 0900-8844 of deel uw informatie via onderstaand tipformulier. Uw informatie kunt u eventueel anoniem kwijt via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.