Etten-Leur - Getuigen gezocht – Auto rijdt weg na aanrijding met fietser

26 november 2018 15:19
Bron: Politie.nl

Een 21-jarige fietser uit Etten-Leur raakte maandagochtend 26 november op de Concordialaan gewond toen hij op de rotonde door een zilverkleurige auto, vermoedelijk een Citroën C3, werd aangereden. De auto reed weg en liet het slachtoffer achter.

Zeeland-West-Brabant
De fietser stak rond 07.30 uur de rotonde over. Ondanks op deze locatie fietsers voorrang horen te krijgen, werd de man tijdens zijn oversteek door een auto aangereden. De auto reed direct weg in de richting van de Hoevenseweg, de Markt en de Wildbaan. Het voertuig zou linksvoor schade hebben aan de bumper.
Gewond
Het slachtoffer kwam door de aanrijding met een val op het wegdek terecht. Hij raakte dusdanig gewond, dat hij met de ambulance richting het ziekenhuis is vervoerd.
Getuigen gezocht
De politie sprak met meerdere getuigen. Toch zijn wij op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Bent u dit? Of heeft u meer informatie over de weggereden zilverkleurige auto, vermoedelijk een Citroën C3? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.