Etten-Leur - Twee aanhoudingen na vechtpartij in Etten-Leur

15 augustus 2016 12:12
Bron: Politie.nl

Een 27-jarige man uit Etten-Leur en een 55-jarige man uit Prinsenbeek zijn zondag 14 augustus 2016 omstreeks 20.00 uur door de politie aangehouden vanwege hun mogelijke betrokkenheid bij een vechtpartij op de Markt. Bij de arrestaties werd pepperspray ingezet. Twee slachtoffers hebben aangifte gedaan van mishandeling

Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost
Zondag werd in Etten-Leur een wielerronde georganiseerd. Er ontstond rond 20.00 uur op de Markt tussen het podium en een horecazaak een vechtpartij. Beveiligers probeerden de vechtersbazen te scheiden. Zij kregen assistentie van gewaarschuwde agenten. Een van de dienders zette pepperspray in om een dronken en hysterisch reagerende 27-jarige man onder controle krijgen. Hij werd aangehouden. Een 26-jarige beveiliger met een bebloed gezicht wees een omstander aan die hem tegen zijn kaak zou hebben geslagen. Een politieman  vroeg daarop aan de aangewezen man om zich te legitimeren. De man riep tegen de agent dat hij moest oprotten. De 55-jarige Prinsenbeker werd onder verzet en eveneens met inzet pepperspray aangehouden.  De toezichthouder heeft aangifte gedaan.

 
Nog een aangifte
Een 22-jarige man uit Hoeven heeft eveneens aangifte gedaan van mishandeling. Hij was langs de ruzie gelopen en had vragend geroepen waar dat voor nodig is. Een man kwam hem achterna en had hem tegen zijn lippen geslagen. Onderzocht wordt door wie hij is mishandeld.