Geldrop - Getuigen gezocht na beroving met geweld

17 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Wij zijn op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving op de Beneden Beekloop. Een man werd daar dinsdagavond 15 mei rond half elf beroofd van zijn portemonnee en telefoon en mishandeld. Hij werd met onder andere een gebroken rib en een hoofdwond in een ziekenhuis opgenomen.

Het is nog niet mogelijk geweest om het 58-jarige Engelse slachtoffer uitgebreid te horen, maar het lijkt er op dat hij zijn belager kende. Mogelijk had hij een afspraak met deze, voor ons nog onbekende,  persoon. De beroving zou zijn gebeurd in de directe omgeving van het tankstation en een scooterzaak op de hoek van de Eindhovenseweg.
Engels sprekende mannen
Een getuige vertelde ons kort voor het incident twee  Engels sprekende mannen te hebben gezien, waarvan er een waarschijnlijk het slachtoffer was. De andere persoon was een man van ongeveer 30 jaar en hij droeg een donkerkleurige, korte jas. Verder droeg hij een spijkerbroek en een donkerkleurige pet. Waarschijnlijk was deze man met een donkerkleurige auto die bij de scooterzaak geparkeerd stond.
Bel ons
Wie heeft iets van het incident gezien of weet om welke mannen het gaat? Neem contact op als je iets weet; 0900-8844. Geef informatie eventueel anoniem door via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Noord-Brabant Geldrop

Beroving Geweld
  • 2a153d28484ff17cc3cefb70788aa280