Rijen, Eindhoven, Tilburg, Oudenbosch - Zedenmisdrijven, mishandeling en kluisjesroof in Bureau Brabant

7 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Het opsporingsprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant besteedt komende week aandacht aan zedenmisdrijven in Eindhoven en Rijen. Op aanwijzing van het slachtoffer in Rijen is een compositietekening gemaakt. Verder komt onder meer de kluisjesroof in Oudenbosch en een mishandeling in een supermarkt in Tilburg aan bod

Zeeland-West-Brabant
Rijen
Op woensdagavond 9 mei 2018, de dag voor Hemelvaart, werd tussen 21.30 en 21.45 uur een vrouw in het Wolfsweidepark, in Rijen aangevallen door een man. Er werd een zedendelict gepleegd waarbij het slachtoffer gewond raakte. Er is een compositietekening van de dader gemaakt.

 
Eindhoven
In stadsbus 317 in Eindhoven, op het traject van het Centraal Station naar Dommelen werd op dinsdag 4 april 2017 een vrouw aangerand. De dader is een man met een Aziatisch uiterlijk. Hij is wat gezet, heeft donker haar, droeg een bruine rugzak en een lichtkleurige broek.  Er is een foto van de dader.
Tilburg
In een supermarkt in Tilburg kreeg op dinsdag 17 april 2018 een klant, een vrouw, een harde duw van een man waardoor ze op de grond viel. Ze raakte daarbij gewond. De dader rende snel de winkel uit. Er zijn beelden van de dader.
Oudenbosch
In het eerste weekend van maart 2018 vond in Oudenbosch bij de RABO bank een grote kluisjesroof plaats.  Er zijn daarvoor twee beveiligers aangehouden, zij zitten nog vast en hun precieze rol wordt nog onderzocht. De twee kluisjesrovers die er met het geld en de sieraden vandoor gingen zijn echter nog niet gearresteerd. De recherche is nog op zoek naar enkele specifieke getuigen.

 

 
Uitzending
Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.