Den Haag - Getuigen gezocht van overval op avondwinkel

29 september 2018 08:07
Bron: Politie.nl

Een medewerker van een avondwinkel aan de Nunspeetlaan werd op vrijdagavond 28 september omstreeks 22:15 uur slachtoffer van een gewapende overval. Een onbekende man stal onder dreiging van een vuurwapen geld en goederen uit de winkel. Niemand raakte daarbij gewond. De politie startte een onderzoek.

Het slachtoffer belde na de overval onmiddellijk de politie. Hij vertelde aan toegesnelde agenten dat hij alleen in de winkel was en net was overvallen door een gewapende man. De man sprak tijdens het incident in gebroken Engels tegen het slachtoffer. Na de overval rende de verdachte de winkel uit en liep de Nunspeetlaan in, richting de Staverdenstraat. In de omgeving trof de politie de overvaller niet meer aan. Het slachtoffer deed aangifte en de politie zoekt getuigen.

Signalement
De verdachte is een man van 18 à 21 jaar, 1.85 meter lang met een vol postuur. Hij had dikke, donkere wenkbrauwen en groene ogen. Hij droeg een donkerkleurige jas met capuchon en een donkerkleurige trainingsbroek met witte strepen op de broekspijpen. 

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen van de overval. Hebt u iets verdachts gezien of vrijdagavond 28 september tussen 21:45 en 22:30 uur in de omgeving van de Nunspeetlaan. Zag u bijvoorbeeld de verdachte vluchtten? Of herkent u het signalement? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. 0800-7000.