Den Haag - 10.000 euro tipgeld in Team West en Opsporing Verzocht

9 oktober 2018 12:38
Bron: Politie.nl

Het Openbaar Ministerie looft een beloning uit van 10.000 euro voor de gouden tip die leidt naar de verblijfplaats van verdachte Errol Janssen. Deze wordt ervan verdacht dat hij op dinsdag 7 augustus Karel Pronk in Delft heeft doodgeschoten. De volgende zaken komen ook aan bod:

Zoektocht Mona Baartmans | Delft
Opnieuw aandacht voor de vermissing van de 79-jarige mevrouw Baartmans uit Delft. Een 60-jarige verdachte zit vast in verband met de mogelijke betrokkenheid  bij de vermissing. De verblijfplaats van mevrouw is tot op heden niet bekend geworden. Naar aanleiding van camerabeelden van het Oosteinde wordt een getuigenoproep gedaan.
Inbraak Koffiehuis Frans Halsstraat | Den Haag
Op zaterdag 8 september breken twee verdachten via het dakraam in bij een koffiehuis in de Frans Halsstraat. Ze stelen een grote hoeveelheid sigaretten en geld. Er worden camerabeelden van de daders getoond.
Diefstal pinpas | Nootdorp
Op 8 juli wordt in een supermarkt aan de Lange Baan een bankpas gerold. Een verdachte pint met deze pas op 10 juli in Leidschendam en later bij een geldautomaat in de Hobbemastraat in Den Haag. Er worden camerabeelden van de pinner getoond.
Aantreffen sieraden | Den Haag
In augustus hield de politie in het centrum van Den Haag een winkeldief aan. Deze verdachte had een aantal sieraden in bezit die (mogelijk) van diefstal afkomstig zijn. Er worden foto's getoond van de sieraden en een oproep gedaan.
Preventie fietsendiefstal
Ook is er aandacht voor de grote hoeveelheid fietsendiefstallen in Zoetermeer. Er komt een graveeractie op het Centraal Station in Den Haag in beeld.
Tips Whats app tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApptiplijn: 06-17214856. 

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag  wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Opsporing Verzocht: iedere dinsdag om 20.30 uur op NPO 1. Woensdag wordt het programma rond 11.40 uur herhaald via NPO 2.