Rosmalen, Eindhoven, Breda , Waalre - Uitzending Bureau Brabant maandag 19 november

15 november 2018 12:57
Bron: Politie.nl

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 19 november uw de hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, zoals een ernstige mishandeling in Rosmalen en een dodelijke steekpartij in Breda. Ook tonen wij u beelden van een pinner die met een gestolen pinpas in Eindhoven een groot bedrag opneemt en zijn wij op zoek naar de 32-jarige Henk-Kris uit Breda die sinds 19 september wordt vermist.

Zeeland-West-Brabant
Vermissing van de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda
Sinds woensdag 19 september jl. om 16.00 uur wordt de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda vermist. Hij was die woensdagmiddag in zijn auto vertrokken nadat hij zijn 2-jarige zoontje bij zijn moeder had afgezet in Breda Noord. Henk reed in een grijze Toyota Aygo voorzien van het kenteken 49-SP-DH. Henk was kerngezond en had geen psychische problemen. Ook was hij nog nooit langere tijd van huis geweest. Zijn auto werd op woensdag 3 oktober jl. onbeheerd aangetroffen op de Hoogstraat in Waalre.
Getuigenoproep dodelijke steekpartij in Breda
Op zondag 4 november werd rond 04.00 uur op de Adriaan van Bergenstraat in Breda een man neergestoken. Deze man overleed kort tijd later aan de verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen die kort voor en kort na het incident contact met de verdachte hebben gehad. Van deze contacten zijn beelden, afkomstig van het gemeentelijke cameratoezicht. De getuigen die wij graag spreken tonen wij tijdens de uitzending. Herkent u zichzelf of herkent u anderen? Wij horen het graag.
Man ernstig mishandeld in woning Rosmalen
Een 40-jarige man werd donderdag 11 oktober ernstig mishandeld in zijn woning in een appartementencomplex aan de Grote Wielenlaan in Rosmalen. Rond 19.00 uur hoorde hij de bel van zijn intercom. Even later werd er aangebeld bij de voordeur van het appartement. De bewoner opende zijn voordeur een klein stukje, hij zette de deur op een kier. Voor de deur stond een man met een voorwerp in zijn rechterhand. Deze deur werd echter open geduwd en de man liep naar binnen. Het slachtoffer voelde direct pijn aan zijn hoofd, hij werd meerdere malen geslagen met staaf/slagvoorwerp. Hij moest vervolgens voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis.
Pinnen met gestolen bankpas in Eindhoven
Tussen zondag 15 en woensdag 18 juli 2018 werd de bankpas van een 75-jarige man in Eindhoven gestolen. Op maandag 16 juli bleek er € 18.000,- mee te zijn gepind bij betaalautomaten in Eindhoven. Hiervan zijn beelden. De vrouw met hoofd- en gezichtsbedekking had het geld opgenomen. Wij tonen u tijdens de uitzending beelden van deze pinner. Wie is dit?