Den Haag - Vermissing 14-jarige in Team West

27 november 2018 13:01
Bron: Politie.nl

Vandaag in de uitzending aandacht voor de 14-jarige Alexander Ilfa. Alexander is een vluchteling afkomstig uit Eritrea die op 18 november vanaf zijn woning in Leiderdorp op de fiets is vertrokken Alexander was vanaf april ondergebracht in een pleeggezin en heeft verder geen familie in Nederland. De volgende zaken komen ook aan bod:

Inbraak woning Backershagenlaan | Wassenaar
Op 12 oktober ontdekt de bewoner van de Backershagenlaan in Wassenaar dat er in zijn woning is ingebroken. Een van de slaapkamers blijkt overhoop gehaald te zijn. Er worden camerabeelden getoond.
Diefstal pinpas Florence Nightingalelaan | Zoetermeer
In mei van dit jaar wordt een vrouw van haar bankpas en code beroofd op de Florence Nightingalelaan. Drie verdachten pinnen en betalen in Den Haag veelvuldig met de gestolen bankpas. Er worden camerabeelden getoond.
Inbraak auto Prinsenweg | Wasssenaar
In de nacht van 12 oktober wordt aan de Prinsenweg door twee verdachten in een geparkeerde auto ingebroken. Ze nemen onder andere het stuur en een multimediasysteem mee. Er worden camerabeelden getoond.
Overval Esso Valkenboslaan en Vreeswijkstraat | Den Haag (herhaling)
Op 14 oktober overvalt een gewapende man een tankstation aan de Valkenboslaan. Hij bedreigt het personeel met een mes en neemt een geldbedrag weg uit de kassa. Vermoedelijk dezelfde verdachte probeert op 4 november een tankstation aan de Vreeswijkstraat te overvallen. Er worden camerabeelden getoond.
Overval Mommastraat | Wateringen
Op maandag 3 september overvalt een man, die zegt gewapend te zijn, een bejaarde vrouw in haar woning aan de Mommastraat. Hij neemt een bankpas weg en eist de code. Met deze gestolen bankpas wordt bij een pinautomaat aan de Heulweg in Wateringen geld opgenomen. Er worden camerabeelden getoond.  
Tips Whats app tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApptiplijn: 06-17214856. 

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.