Den Haag - Bedreiging politicus Wilders in Team West en Opsporing Verzocht

18 december 2018 12:21
Bron: Politie.nl

In de laatste uitzendingen van dit jaar onder andere aandacht voor de bedreiging op politicus Geert Wilders. In augustus werd in Den Haag een 26-jarige Pakistaanse man opgepakt. Hij dreigde met een aanslag op Wilders en de Tweede Kamer. Het onderzoeksteam is op zoek naar een nog altijd niet geïdentificeerde medeverdachte van de aangehouden man. Van deze medeverdachte en een mogelijk belangrijke getuige worden bewakingsbeelden getoond. De volgende zaken komen ook aan bod:

Aantreffen postpakket met vuurwerk | Den Haag
Op 5 november bieden twee vrouwen een pakket, bestemd voor Amerika, ter verzending aan in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Op 7 november treft de douane in Den Haag in het bewuste pakket vuurwerk aan en stelt een onderzoek in. Er worden camerabeelden getoond van de twee vrouwen.
Straatroof Loosduinseweg | Den Haag
Op 8 november vallen twee mannen een fietser aan op de Loosduinseweg. Ze bedreigen het slachtoffer met een mes en een vuurwapen en eisen geld. Nadat het slachtoffer de man met het vuurwapen geld heeft gegeven gaan ze er vandoor richting de Gaslaan. De daders zijn vastgelegd op camerabeelden.
Diefstal uit gokkast Engelandlaan | Zoetermeer
Op 4 juli 2018 breken twee mannen een gokkast open in een biljartcentrum aan de Engelandlaan in Zoetermeer. Zij stelen op deze manier een geldbedrag.
Terugblik zaken 2018
De zoektocht naar Mona Baartmans, het steekincident op de advocate in Zoetermeer en de Cold Case zaken komen in een terublik op het jaar 2018 aan bod.

Team West iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Opsporing Verzocht: iedere dinsdag om 20.30 uur op NPO 1. Woensdag wordt het programma rond 11.40 uur herhaald via NPO 2.
Whats app tiplijn: 06-17214856

Team west zendt in 2019 weer uit vanaf 15 januari. Opsporing Verzocht vanaf 18 januari.