Greep uit de kassa

24 november 2019 12:23
Bron: Politie.nl

Het begon als een handgemeen en eindigde in een greep uit de kassa. We zoeken de twee daders of mensen die er iets vanaf weten.

Op zaterdag 23 november 2019 om 22.00 uur was een medewerker van een café aan de Piusstraat in de keuken aan het werk. Op dat moment kwam een man de keuken binnen lopen die geld eiste. Het betrof een man van vermoedelijk Marokkaanse afkomst, ongeveer 25 jaar, kort zwart haar, ongeveer 1.65 m lang met een normaal postuur. Hij voelde in de zakken van de aangever maar die verzette zich. Het draaide uit op een vechtpartij waarbij er een pluk haar uit het hoofd van de aangever werd getrokken. De aangever werd tegen de grond gegooid en de man graaide in de kassa. Hij nam daar een onbekend geldbedrag uit. Toen ging hij weg. De hele tijd had een handlanger van hem bij de bar gestaan. Die had ongeveer hetzelfde signalement. De aangever weet nog dat dader één met een luchtballon lachgas binnen was gekomen.

Getuigen of informatie gezocht

Uiteraard heeft de aangever na dit voorval de politie gebeld. In eerst instantie werd gemeld dat er geen buit was maar later bleek dit toch wel te zijn. We zoeken getuigen die binnen of buiten het café iets gemerkt of gezien hebben. Er zijn camerabeelden van het voorval dus we hopen dat we via die weg achter de identiteit kunnen komen van deze laffe daders. Maar het zou erg veel helpen als iemand ons een tip zou kunnen geven over de identiteit van de verdachten. Dat kan via ons Team Criminele Inlichtingen(TCI), bel 0900-8844 ze NIET uw naam maar vraag direct naar TCI.
Ieder informatie is welkom:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)