Den Haag - Getuigen van overval gezocht

11 februari 2018 05:01
Bron: Politie.nl

De recherche zoekt getuigen van een overval die zaterdag 10 februari om 17.40 uur op huishoudwinkel 'Blokker' in de Weimarstraat plaatsvond.

Een onbekende man bedreigde het winkelpersoneel met een wapen en eiste geld. Omdat het openen van de kassa enige tijd in beslag nam verliet de verdachte zonder buit de winkel. De man liep weg in de richting van het Regentesseplein. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Tijdens de overval bevonden zich vier klanten in de winkel. De recherche komt graag met deze mensen in contact. 
Signalement
Van de verdachte is het volgende signalement bekend: Man van ongeveer 30 – 35 jaar, 1.60 meter lang, donkere huidskleur en een licht stoppelbaardje. De man had een tatoeage onder zijn linkeroog. Mogelijk een kruisje of een traantje. Hij sprak met een Surinaams / Antilliaans accent. De verdachte droeg op zijn hoofd een zwarte wollen muts, een donkere broek en een kaki / touwkleurige driekwartjas. De man was in het bezit van een wit plastic tasje.
Tips? Bel de recherche!
Bent u geweest van deze overval, was u klant op het moment van de overval of heeft u andere informatie die voor de recherche van belang is? Bel dan met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.