Breda - Politie zoekt getuigen van beroving

1 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Een 39-jarige Bredanaar is vrijdag 23 februari tussen 8.50 uur en 9.05 uur aan het Walpad overvallen door drie mannen. Daarbij werd de man mishandeld en vervolgens beroofd van zijn geld.

Zeeland-West-Brabant
De man was onderweg op zijn fiets om boodschappen te gaan doen. Hij parkeerde zijn rijwiel op een bruggetje in de buurt van de Praxis en liep in de richting van het Walpad. Ter hoogte van het tunneltje wat daar ligt kwamen er drie mannen op hem aflopen. Ze spraken hem aan en beroofden de man. Daarbij werd het slachtoffer mishandeld. Vervolgens ging het drietal er te voet vandoor in de richting van de McDonald’s. Van de daders ontbreekt ieder spoor. De recherche heeft een onderzoek ingesteld.
Signalement
Van de daders is een signalement bekend. Dader 1 is een man tussen de 40-45 jaar oud, donkere huidskleur, tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Slank gespierd postuur. De man had donkerbruine dreadlocks met verschillende gekleurde kraaltjes. Hij droeg een zwart shirt en een donkerblauwe spijkerbroek. Aan zijn handen had hij zwarte handschoenen zonder vingertoppen.

Dader 2 is een man tussen de 40-45 jaar oud, donkere huidskleur, tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Ook deze man was slank en gespierd. Ook deze man had donkerbruine dreadlocks en gekleurde kraaltjes in zijn haar. De man droeg een T-shirt met daarop een afbeelding van Bob Marley en een donkerblauwe spijkerbroek. Ook deze man droeg handschoenen zonder vingertoppen.

Dader 3 is een man tussen de 40-45 jaar oud, donkere huidskleur, tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Ook deze man was slank en gespierd. Ook deze man had donkerbruine dreadlocks en gekleurde kraaltjes in zijn haar. Hij droeg een zwart shirt en een donkerblauwe spijkerbroek. Ook had de man een donkerbruin ringbaardje rond zijn kin. Aan het uiteinde van zijn baardje had hij ook kraaltjes zitten. Ook deze man droeg handschoenen zonder vingertoppen.
Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier in vullen.

 

BVH 2018044425