NIeuw Vennep - Hele dag hard werken voor niets

1 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Dinsdag 27 februari - Het zal je maar gebeuren. Na een dag hard werken ben je op weg naar de bank aan de Venneperweg om de dagopbrengst te storten. Het is dan iets later dan kwart over vier in de middag. Op dat moment wordt een 19-jarige werknemer van een winkel het slachtoffer van een brutale diefstal.

Als de man naar de bank loopt verschijnt er plotseling een man ten tonele, die de opbrengst uit zijn handen grist. Om dat alles zo snel gaat, is van die dader op dit moment nog niet meer bekend dan dat hij een bruine jas met een capuchon droeg. Wel weet de recherche nu al dat de overvaller na het geld te hebben buitgemaakt, bij iemand achterop een scooter is gesprongen. De daders verdwijnen dan via de Poststraat en de Gelevinkstraat. Om deze brutale diefstal op te lossen komen de rechercheurs graag in contact met mensen die iets gezien hebben. Vanzelfsprekend onderzoeken de rechercheurs ook of er in het winkelgebied bruikbare camerabeelden te halen zijn. Rechercheur Ab van Kempen hierover; ‘dit is een hele brutale diefstal. Die willen we graag oplossen, dus als mensen informatie hebben, bel ons dan!’
Tips doorgeven
Tips doorgeven
Getuigen kunnen contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

 

2018037663