Geldrop - Man en vrouw aangehouden na huiselijk geweld

11 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Na een steekincident in een woning aan de Maarten Trompstraat in Geldrop werd maandag 9 april de bewoonster van het pand aangehouden. Haar vriend werd met steekverwondingen overgebracht naar het ziekenhuis en is dinsdag 10 april aangehouden.

In de woning zou zich een conflict in de relationele sfeer hebben afgespeeld. Zowel de vrouw als de man liepen hierbij verwondingen op. Beiden zijn in het ziekenhuis behandeld en hebben dit inmiddels verlaten. De vrouw werd maandag aangehouden als verdachte van het steekincident. Lopende het onderzoek kwam ook de man als verdachte van huiselijk geweld in beeld en werd ook hij dinsdagmiddag aangehouden. 
Minutieus sporenonderzoek
Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning en wie welke rol heeft gehad onderzoeken we. In de woning werd maandag uitgebreid sporenonderzoek gedaan door onze forensisch specialisten. De woning is nog steeds verzegeld zodat wij onze zoektocht naar sporen kunnen voortzetten indien nodig. Uiterste zorgvuldigheid is hierbij van groot belang en vergt tijd.